vrijdag 15 november 2013



Over 24 uur...

 
Dan is het al zover....

Dan is de finale al begonnen...

Dan heb ik mijn eerste run al gedaan...

Dan ben ik vast heel erg zenuwachtig...

Dan heb ik vast klotsende oksels en koude handen...

Dan sta ik in de finale!!

 
En dat is waar het allemaal om begonnen is.
Terugkijkend is de tijd snel gegaan en is er veel gebeurt. De twijfel over het wel of niet aanmelden en meedoen heeft plaats gemaakt voor een super leuke ervaring! Want wat de uitkomst morgen ook is, en  hoe cliché het ook klinkt: het meedoen en voorbereiden is al leuk genoeg! Wat heb ik veel positieve reacties gekregen en wat vind ik het leuk om eens "over de top" met je uiterlijk bezig te zijn. Want zoals het dagblad van het noorden mij gequoot heeft: ik ben ook maar een Groningse meid die in een mooi jurkje over het podium loopt. Niet meer, niet minder...
 
Maar om mooi in dat jurkje te lopen heeft wat voorbereidingen gekost. Al die voorbereidingen heb ik met jullie gedeeld via dit blog. De afgelopen week heb ik de laatste voorbereidingen gedaan. En ook dat was genieten. Lekker onder de zonnebank geweest en een heerlijke ochtend bij de schoonheidsspecialiste gehad. Daar genoten van een gezichtsbehandeling en massage. Ook mijn nagels hebben hun nodige aandacht gehad en zijn voorzien van een mooi lakje. Wat dat aan gaat kan ik wel wennen aan dit "glamour" leventje.

 
De kledingsetjes heb ik compleet.
Ik zal niet zeggen dat ik niet meer twijfel, want twijfel en ik horen bij elkaar. Maar afgelopen week heb ik een oefen ronde voor de buurvrouw gedaan en volgens haar was alles tip top voor elkaar. Voor bij de gala jurk krijg ik sieraden ter beschikking van Bosgra juweliers uit Surhuisterveen. Dus ook die outfit is compleet. Fijn dat mensen je graag willen helpen en steunen.  
 

Al vele succes wensen gehad voor morgen.
Vandaag had echter een andere emotie. We hebben afscheid genomen van onze Beppe. Afgelopen zondag op de respectabele leeftijd van 95 jaar is ze overleden. In liefdevolle herinnering.
 
Op zo'n moment ben je je bewust van de belangrijke dingen in het leven: Familie, vrienden en alle andere mensen om je heen. En dan lijkt, heel even, een miss verkiezing irrelevant. Maar aangezien we een ding in het leven heel zeker weten: de dood komt ooit, kunnen we het leven maar het beste zo leuk mogelijk maken. En daar hoort wat mij betreft deze "kers op de taart" helemaal bij. Maar eerlijk gezegd heb ik liever een aardbei op de taart want kersen lust ik niet. Dus ik hoop dat deze "aardbei" mij morgen heel goed zal smaken! En of dat nou een aardbei met of zonder kroontje wordt? Dat weten we over 24 uur...

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten